Αναβολή για την αποκριάτικη παρέλαση της Πάφου

Αναβολή για την αποκριάτικη παρέλαση της Πάφου

Την Κυριακή η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση του Δ. Πάφου λόγω καιρικών συνθηκών.

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για αύριο Σάββατο, η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων μετατίθεται για μεθαύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 3.00 μ.μ., στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο.

Ο Δήμος Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, καλεί το κοινό να δώσει μαζικά το παρόν του στην μεγάλη αυτή εκδήλωση του Παφίτικου Καρναβαλιού, στη όμορφη αυτή γιορτή του κεφιού, της χαράς και της διασκέδασης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.