Σίτιση αιτητών ασύλου: Διευκρινίσεις από την εταιρεία

Σίτιση αιτητών ασύλου: Διευκρινίσεις από την εταιρεία

Διευκρινίσεις δίδει η εταιρεία ΚΑΝΤΑΡΑ σε σχέση με τη σίτιση αιτητών ασύλου στο Κέντρο Υποδοχής στην Κοφίνου.

Διευκρινίσεις δίδει η εταιρεία P&M WHITE KANTARA HALL LTD, με ανακοίνωσή της, σχετικά με δηλώσεις που αφορούν τη μη ανανέωση σύμβασης που είχε η εν λόγω εταιρεία για τη σίτιση αιτητών ασύλου στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου.

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι ο λόγος που δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό της είναι γιατί η προσφορά που υπέβαλε ήταν πιο ψηλή από άλλο προσφοροδότη.

Στη ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι «ήταν ανάδοχος της δημόσιας σύμβασης σίτισης στο Κέντρο Υποδοχής Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου για 14 χρόνια χωρίς προβλήματα και χωρίς παράπονα».

«Ο λόγος για τον οποίο τερματίστηκε η συνεργασία με την Υπηρεσία Ασύλου ήταν επειδή στο νέο δημόσιο διαγωνισμό για τη σίτιση του Κέντρου Υποδοχής Αιτητών Ασύλου είμαστε δεύτεροι στην κατάταξη Οικονομικής Προσφοράς και το κριτήριο ανάθεσης ήταν η χαμηλότερη τιμή», προσθέτει.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία παραθέτει απόσπασμα των δηλώσεων της Νατάσας Γεωργίου, Συντονίστριας των Εθελοντικών Οργανώσεων και Ανεξάρτητων Εθελοντών που δραστηριοποιούνται στο Κέντρο, όπως μεταδόθηκαν από το ΚΥΠΕ, η οποία ανέφερε ότι «υπάρχουν προβλήματα υγιεινής και διατροφής, αφού το φαγητό της εταιρείας catering που έχει αναλάβει τη σίτιση του Κέντρου είναι πολύ χειρότερο από αυτό της προηγούμενης εταιρείας, η οποία έφυγε μετά τα παράπονα όσων διαμένουν εδώ».

Η εταιρεία χαρακτηρίζει την είδηση του ΚΥΠΕ "αβάσιμη και παραπλανητική".

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE