ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακατάλληλα καλλυντικά στην ευρωπαϊκή αγορά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακατάλληλα καλλυντικά στην ευρωπαϊκή αγορά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακατάλληλα καλλυντικά προϊόντα εντοπίστηκαν από το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) και καλούνται οι καταναλωτές να είναι προσεκτικοί στις αγορές τους.

Για τα προϊόντα αυτά δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους στην αγορά και προτρέπουν το κοινό, σε περίπτωση που τυχόν τα έχει στην κατοχή του, να διακόψει τη χρήση τους ή, σε περίπτωση που εντοπίσει τα προϊόντα αυτά, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στα τηλέφωνα 22608606 και 22608663.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE