Επιβλητική Ατλέτικο Μαδρίτης, «πνίγηκε» η Νάπολι (videos)

Επιβλητική Ατλέτικο Μαδρίτης, «πνίγηκε» η Νάπολι (videos)

Η Λειψία έκανε επίδειξη ισχύος στο «Σαν Πάολο» επί της Νάπολι (1-3), την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης έστησε το δικό της πάρτι στην Κοπεγχάγη, διαλύοντας τους Δανούς με 1-4.

Το Europa League μάλλον ως εμπόδιο στην προσπάθεια της να κατακτήσει τον τίτλο θεωρείται για την Νάπολι. Ο Μαουρίτσιο Σάρι κατέβασε ρεζέρβες και εκείνες φρόντισαν να θυσιάσουν τον θεσμό του Europa League. Η Λειψία μολονότι έμεινε πίσω στο σκορ στις αρχές της επανάληψης έφυγε με το τεράστιο διπλό από το «Σαν Πάολο» (1-3) και σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλο στην φάση των «16».

Ακριβώς την ίδια σκέψη κάνει και η Ατλέτικο Μαδρίτης που αιφνιδιάστηκε στην Κοπεγχάγη, όμως απάντησε με ένα κουαρτέτο γκολ στο 1-4 για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχει βάλει ως στόχο την κατάκτηση του φετινού Europa League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των βραδυνών αγώνων για τους 32 του Europa League

Σέλτικ – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1-0

(78’ ΜακΓκρέγκορ)

Κοπεγχάγη – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-4

(15’ Φίσερ / 21’ Σαούλ, 37’ Γκαμεϊρό, 71’ Γκριεζμάν, 77’ Βιτόλο)

 

 

Στεάουα – Λάτσιο 1-0

(29’ Γκνοχερέ)

Λιόν – Βιγιαρεάλ 3-1

(46’ Ντομπελέ, 49’ Φεκίρ, 82’ Ντεπάι / 63’ Φορνάλς)

Νάπολι – Λειψία 1-3

(52’ Ουνάς / 61’, 93’ Βέρνερ, 74’ Μπρούμα)

 

Παρτιζάν – Πλζεν 1-1

(58’ Ταουάμπα / 81’ Ρέζνικ)

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE