Δεν είναι μόνος… Έχει και παρτενέρ ο Σωτηρίου στο πρώτο ραντεβού (pic)

Δεν είναι μόνος… Έχει και παρτενέρ ο Σωτηρίου στο πρώτο ραντεβού (pic)

Για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ η Κοπεγχάγη υποδέχεται η ώρα 22:05 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων.

Παιχνίδι εντός έδρας για την ομάδα του Κύπριου επιθετικού, Πιέρου Σωτηρίου.

Ο πρώην φορ του ΑΠΟΕΛ είναι στη βασική ενδεκάδα της Κοπεγχάγης έχοντας ως παρτενέρ στο επιθετικό δίδυμο της ομάδας της Δανίας τον Φίσερ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE