O «νταής» σύμβουλος του Ερντογάν που αποκάλεσε την Ελλάδα «μύγα» - VIDEO

O «νταής» σύμβουλος του Ερντογάν που αποκάλεσε την Ελλάδα «μύγα» - VIDEO

Ο Γιγκίτ Μπουλούτ που απείλησε την Ελλάδα και την αποκάλεσε «μύγα» είναι διάσημος στην Τουρκία.

Υπήρξε για πολλά χρόνια δημοσιογράφος, αρθρογράφος, επιτελικό στέλεχος σε πολλά media group και μάλιστα είχε και δική του εκπομπή στην τηλεόραση.

Τώρα είναι σύμβουλος του Ερντογάν και διακρίνεται για τις εθνικιστικές κορώνες και τις απειλές που εκτοξεύει εναντίον της Ελλάδας.

Πρόσφατα αποκάλεσε την Ελλάδα «μύγα που τα βάζει με έναν γίγαντα» και διατύπωσε την περίεργη θεωρία ότι... οι ΗΠΑ θα βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που προκαλεί. Εχει παρελθόν ο Γιγκίτ Μπουλούτ. Εχει απειλήσει τους Έλληνες, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ότι «θα σπάσει τα πόδια και τα χέρια σε όποιον τολμήσει να ανέβει στα Ίμια».

Έχει αναφερθεί ειρωνικά στον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι άνθρωπος των δανειστών, ενώ αποκαλεί τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «Αγγλο υπουργό».

https://www.youtube.com/watch?v=QIRbuHr5PPE

Από iEfimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*