Αυξάνονται τα προβλήματα ενόψει ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ! Υπάρχει και κάτι ευχάριστο

Αυξάνονται τα προβλήματα ενόψει ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ! Υπάρχει και κάτι ευχάριστο

Δεν λένε να… κοπάσουν τα αγωνιστικά προβλήματα της Ομόνοιας, ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Οι Χριστοφή και Νταρμπισάιρ απεκόμισαν προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τη Δόξα Κατωκοπιάς και παραμένουν αμφίβολοι για το προσεχές ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον Μιχαήλοφ.

Θυμίζουμε ότι από το παιχνίδι αποβλήθηκε και ο προπονητής, Ιβάιλο Πέτεφ, και δεν έχει δικαίωμα να είναι στον πάγκο του Σαββατιάτικου αγώνα.

Δεν έφταναν όλα αυτά, προέκυψε και νέο πρόβλημα.  Ο Φάνος Κατελάρης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη φτέρνα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη και είναι αμφίβολος για τον Σαββατιάτικο αγώνα.

Ευχάριστη εξέλιξη αποτελεί ότι ο Μπρέεβελντ προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Όλα αυτά τα προβλήματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής, οπόταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τον Σαββατιάτικο αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE