ΛΕΜΕΣΟΣ: Ιερέας σε ρόλο αστυνομικού - Καταδίωξε και ακινητοποίησε τον δράστη!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ιερέας σε ρόλο αστυνομικού - Καταδίωξε και ακινητοποίησε τον δράστη!

Άντρας, εισήλθε στο Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης στην περιοχή Σαριπόλου και έκλεψε αντικείμενα.

Συγκριμένα, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 15/2, άγνωστος έκλεψε αντικείμενα μέσα από το Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης που βρίσκεται στην περιοχή Σαριπόλου στην Λεμεσό.

Ωστόσο, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του ThemaOnline, ο δράστης ενώ τράπηκε σε φυγή, έγινε αντιληπτός από ιερέα, ο οποίος τον κυνήγησε αρχικά με το αυτοκίνητο και στην συνέχεια με τα πόδια, καταφέρνοντας τελικά να τον ακινητοποιήσει πλησίον του διοικητηρίου.

Στην συνέχεια κλήθηκε και η Αστυνομία στην σκηνή.

Τελικά, όλα τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στο Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης.

Ο δράστης συνελήφθη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE