Eπιτέλους μέσα ο Κέβιν…

Eπιτέλους μέσα ο Κέβιν…

Μπαίνει ξανά στη… μηχανή της άμυνας ο Κέβιν Λαφράνς. Ο Αιτινός διεθνής κεντρικός αμυντικός, έχει λείψει συνολικά τέσσερα ματς (δυο η αυτόματη ποινή και άλλες δυο από τον Δικαστή), λόγω της αποβολής του με την Πάφο εκτός έδρας. 

Θα είναι διαθέσιμος για το μεθαυριανό παιχνίδι εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα. Το πιθανότερο είναι να… ξανασμίξει με τον Μιτρέα και να μείνει στον πάγκο ο Τεισέιρα. 

Δεν παίζει ο Ντάνι Μπενίτεθ, θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής που του επέβαλε ο Δικαστής, για άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ.  

Η ομάδα της Λεμεσού, θα επιδιώξει άλλη μια νίκη στο «Αμμόχωστος» (μετά απ αυτήν επί της Αλκής), ούτως ώστε να μείνει κοντά στην τετράδα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE