Η Αλέξις Ρεν στην πιο καυτή της φωτογράφιση (pics)

Η Αλέξις Ρεν στην πιο καυτή της φωτογράφιση (pics)

Σε «rookie of the year», στο πιο αποκαλυπτικό και δροσερό πρωτοεμφανιζόμενο κορίτσι δηλαδή, αναδείχθηκε η Αλέξις Ρεν για το φετινό τεύχος του «Sports Illustrated» με τα μαγιό.

Η καλλονή με τις πλούσιες αναλογίες και τις καμπύλες, που ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, ψηφίστηκε από το κοινό ως το πιο αισθησιακό πλάσμα και όχι άδικα. Μαζί με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, στη δημοσιότητα δόθηκε και η φωτογράφιση που είχε κάνει η Αλέξις.

Η 21χρονη ποζάρει ολόγυμνη και με καυτό μαγιό, σε αμμουδερές παραλίες, παίζοντας με το φακό και την άμμο. Τα βλέμματα κλέβουν τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της και το πλούσιο μπούστο της.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE