Και όμως η Ευριπίδου έχει τους κωδικούς των social media του Νεκτάριου - 'Έντονη' για τους λόγους - VIDEO

Και όμως η Ευριπίδου έχει τους κωδικούς των social media του Νεκτάριου - 'Έντονη' για τους λόγους - VIDEO

Έντονη ήταν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σχετικά με τους κωδικούς των social media του συζύγου της, Νεκτάριου Αλεξάνδρου. 

Καταρχάς η Κώνσταντίνα Ευριπίδου θεωρεί ότι ένα ζευγάρι παντρεμένο δεν πρέπει να έχει μυστικά ανάμεσά του και γι αυτόν τον λόγο η ίδια η παρουσιάστρια έχει στην κατοχή της όλους τους κωδικούς του άσσου του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι περιορίζονται σε αυτούς του instagram. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Όλα Για Σένα" διαφώνησε με όλες τις γυναίκες του πάνελ της εκπομπής της την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, και όσο κι αν προσπάθησαν η Χριστιάνα, η Έλενα και η Κάλια να την μεταπείσουν αυτό δεν έγινε κατορθωτό. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πιστή στην άποψή της μίλησε για διαφάνεια σε έναν γάμο και εξήγησε ότι δεν γνωρίζει τους κωδικούς του Νεκτάριου Αλεξάνδρου για να διαβάζει τα μηνύματά του και να κάνει έλεγχο, αλλά για τον λόγο ότι σε έναν έγγαμο βίο πρέπει να κυριαρχεί η ειλικρίνεια και όχι τα μυστικά. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθει:

https://www.youtube.com/watch?v=rq4jUeWXPOg

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE