Στα δικαστήρια ο διαχειριστής του ‘Cy Police Check Points’ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα δικαστήρια ο διαχειριστής του ‘Cy Police Check Points’ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε από αστυνομικό για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός κατήγγειλε τον δημιουργό και διαχειριστή της δημοφιλούς σελίδας ‘Cy Police Check Points’, για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων.

Ο διαχειριστής της σελίδας, φέρεται να έχει αναπαράγει δημοσίευση του εν λόγω αστυνομικού, που έκανε σε άλλη γνωστή σελίδα του Facebook.

H ίδιος ο διαχειριστής της σελίδας, δημοσίευσε φωτογραφία από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στο δικαστήριο, λέγοντας μάλιστα ότι: ‘Κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι νομιζόμενοι ότι το κράτος τους ανήκει, επέλεξαν να τα βάλουν με τον δημιουργό ενός γκρουπ αντί να προβληματιστούν γιατί ο κόσμος εκφράζεται όπως εκφράζεται για την Αστυνομία. Βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος. Κόβοντας όμως ένα δέντρο, άλλα 10 θα βλαστήσουν στην θέση του’.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE