Στα δικαστήρια ο διαχειριστής του ‘Cy Police Check Points’ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα δικαστήρια ο διαχειριστής του ‘Cy Police Check Points’ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε από αστυνομικό για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός κατήγγειλε τον δημιουργό και διαχειριστή της δημοφιλούς σελίδας ‘Cy Police Check Points’, για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων.

Ο διαχειριστής της σελίδας, φέρεται να έχει αναπαράγει δημοσίευση του εν λόγω αστυνομικού, που έκανε σε άλλη γνωστή σελίδα του Facebook.

H ίδιος ο διαχειριστής της σελίδας, δημοσίευσε φωτογραφία από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στο δικαστήριο, λέγοντας μάλιστα ότι: ‘Κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι νομιζόμενοι ότι το κράτος τους ανήκει, επέλεξαν να τα βάλουν με τον δημιουργό ενός γκρουπ αντί να προβληματιστούν γιατί ο κόσμος εκφράζεται όπως εκφράζεται για την Αστυνομία. Βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος. Κόβοντας όμως ένα δέντρο, άλλα 10 θα βλαστήσουν στην θέση του’.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE