Θα τους τα πιάσει χοντρά…

Θα τους τα πιάσει χοντρά…

Η ομάδα του Κώστα Χριστοδούλου-Καραβίδα, όχι μόνο έβαλε τα δυο παπούτσια της Ομόνοιας σε ένα παπούτσι, αλλά θα περιμένει και δυνατή είσπραξη την προσεχή Τετάρτη στον επαναληπτικό του Μακαρείου Σταδίου. 

Επειδή… μπήκε στη στενή το «τριφύλλι», ύστερα από τη χθεσινή ήττα με 3-2 στο ΓΣΠ, θα τρέξουν πολλοί Ομονοιάτες να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους, για να την βοηθήσουν να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα. 

Ο Καραβίδας είτε προκριθεί, είτε αποκλειστεί η Δόξα, θα κρατήσει το χρήμα που θα μπει στα ταμεία, από τα εισιτήρια που θα κόψει οι οπαδοί του τριφυλλιού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE