Οι περισσότεροι Ισραηλινοί πιστεύουν την αστυνομία παρά τον πρωθυπουργό Νετανιάχου στην έρευνα εις βάρος του

Οι περισσότεροι Ισραηλινοί πιστεύουν την αστυνομία παρά τον πρωθυπουργό Νετανιάχου στην έρευνα εις βάρος του

Σχεδόν το 50% του εκλογικού σώματος του Ισραήλ δηλώνει πως πιστεύει την αστυνομία της χώρας, η οποία υποστηρίζει ότι συγκέντρωσε αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου και συνέστησε να απαγγελθεί σε βάρος του η κατηγορία της δωροδοκίας, κατέδειξε την Τετάρτη 14/2 μια δημοσκόπηση.


Η δημοσκόπηση, που προβλήθηκε στο ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Reshet, έδειξε ότι το 49% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την εκδοχή της αστυνομίας ότι ο Νετανιάχου επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά. Το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι πιστεύει τον Νετανιάχου, ο οποίος αρνείται ότι υπέπεσε σε οποιοδήποτε παράπτωμα.

Το 26% λέει ότι δεν γνωρίζει ποιον ακριβώς να πιστέψει. Ωστόσο, βάσει της δημοσκόπησης, στο ερώτημα εάν ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης θα πρέπει να παραμείνει στον πρωθυπουργικό θώκο ή προσωρινά να αποχωρήσει, το 49% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι θα πρέπει να παραμείνει στη θέση του, ενώ το 43% να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Οι περισσότεροι εκ των 495 συμμετεχόντων, το 44%, δηλώνει ότι δεν θεωρούν πως η έρευνα ήταν μια εσκεμμένη απόπειρα ανατροπής του Μπενιαμίν Νετανιάχου. Αντιθέτως, το 39% πιστεύει πως ήταν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE