«Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο…»

«Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο…»

Στην διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Ομόνοιας με την Δόξα βρέθηκε ο συνεργάτης του Ιβάιλο Πέτεφ, Αλέξι Ζελιάσοφ, καθώς ως γνωστόν ο τεχνικός των «πρασίνων» αποβλήθηκε και μάλιστα θα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Δόξα (επαναληπτικό).

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για την Ομόνοια. Είναι νωρίς να ψάξουμε τις αιτίες, έχουμε τον χρόνο να αναλύσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να πούμε ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, ενώ ήμασταν και άτυχοι. Είχαμε δύο δοκάρια και βάλαμε δύο αυτογκολ. Είναι δύο τα παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε  στον επαναληπτικό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.