Απάντησε στον Γιαννακόπουλο με απορία για τους διεθνείς διαιτητές ο Ολυμπιακός

Απάντησε στον Γιαννακόπουλο με απορία για τους διεθνείς διαιτητές ο Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε μέσω διαρροής στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εκφράζοντας την απορία της για την υπόθεση των τεσσάρων διεθνών διαιτητών (Γκόντας, Παπαπέτρου, Φούφης, Κορομηλάς) και την απουσία ξεκάθαρης θέσης από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Μετά την τιμωρία του από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε μέσω προσωπικής του δήλωσης, στην οποία επιτέθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Λίγο αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν μέσω διαρροής, στην οποία εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δεν παίρνει θέση για την απουσία των Γκόντα, Παπαπέτρου, Φούφη και Κορομηλά από τα παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League και από τον τελικό του Κυπέλλου, μετά την δικαίωσή τους από το ΑΣΕΑΔ.

Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός Superfoods συμφωνεί με την στάση της ΚΕΔ/ΕΟΚ και τον καλεί να πάρει ξεκάθαρη θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE