Άνω-κάτω η Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες ώρες πριν το ματς με τη Ρεάλ!

Άνω-κάτω η Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες ώρες πριν το ματς με τη Ρεάλ!

Ο Ουνάι Έμερι αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Τιάγκο Σίλβα για το παιχνίδι του «Μπερναμπέου», απόφαση που έχει φέρει τεράστια αναστάτωση στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Την πιο σημαντική απόφαση της μέχρι τώρα θητείας του στην Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται ότι πήρε ο Ουνάι Έμερι.

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, η Equipe αποκάλυψε ότι ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο τον πολύπειρο Τιάγκο Σίλβα και να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας τον άπειρο Κιμπεμπέ πλάι στον Μαρκίνιος!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η απόφαση αυτή δεν άρεσε στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για αυτή την τακτική απόφαση του Έμερι, ο οποίος σε περίπτωση ήττας (ειδικά αν αυτή είναι βαριά) θα κληθεί να λογοδοτήσει αυτή του την απόφαση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.