Πάνω – κάτω η μπάλα και από ένα γκολ

Πάνω – κάτω η μπάλα και από ένα γκολ

Ισόπαλο 1-1 το ημίχρονο στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ στο παιχνίδι ρεβάνς του β΄ γύρου του κυπέλλου Κύπρου.

Το 4-0 υπέρ της ΑΕΚ του πρώτου αγώνα έδωσε την ευκαιρία στις δύο ομάδες να παίξουν ελεύθερα, μακριά από άγχος και πίεση, μιας και το εισιτήριο πρόκρισης το έχει στις… τσέπες της η Λαρνακιώτικη ομάδα.

Ανοικτό παιχνίδι από την αρχή του αγώνα με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες.

Ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 27ο λεπτό με πλασέ του Μαραγκουδάκη.

Άμεση αντίδραση της ΑΕΚ η οποία στο 32ο λεπτό με τον Τρισκόφσκι έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το σκορ ημιχρόνου 1-1…

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του β΄ ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.