Στη Νομική Υπηρεσία εντός των επόμενων ημερών ο φάκελος για την υπόθεση του ΣΑΛ

Στη Νομική Υπηρεσία εντός των επόμενων ημερών ο φάκελος για την υπόθεση του ΣΑΛ

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες ο φάκελος με τα αποτελέσματα των αστυνομικών ερευνών στην υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Μετά τη παραλαβή του φακέλου, ο Γενικός Εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσο διαπράχθηκαν ποινικά αδικήματα σε σχέση με την εκτέλεση συγκεκριμένων συμβολαίων στο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας την περίοδο 2003 – 2014.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της ετοιμασίας της σχετικής έκθεσης που θα περιληφθεί στον φάκελο ο οποίος θα σταλεί στη Νομική Υπηρεσία. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.