LIFESTYLE

Η νέα επαγγελματική στέγη της Αλεξανδρινού που αποχωρεί από το ΣΙΓΜΑ

Η νέα επαγγελματική στέγη της Αλεξανδρινού που αποχωρεί από το ΣΙΓΜΑ

Με ένα δελτίο Τύπου ο Τσουρούλλης γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό την αποχώρηση της Γωγώς Αλεξανδρινού από το ΣΙΓΜΑ. Όμως η Γωγώ δεν πρόκειται να κάτσει σπίτι της...

Εδώ και μήνες οι φήμες ήθελαν την Γωγώ Αλεξανδρινού να έχει δώσει τα χέρια με το ΡΙΚ και να είναι με το ένα πόδι στο δελτίο ειδήσεων του ημικρατικού καναλιού. 

Στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια λεγόταν ότι όλα είναι έτοιμα για την ένταξή της δημοσιογράφου στο δυναμικό του ΡΙΚ, αλλά περίμεναν να περάσουν οι προεδρικές εκλογές για να γίνει και επίσημα η μετάβασή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και συγκεκριμένα στην θέση της Βίβιαν Κανάρη.

Ενδεικτικά ανατρέχουμε σε ρεπορτάζ του περιοδικού, Tv Capuccino, το οποίο αναφέρεται στην νέα επαγγελματική στέγη της Γωγώς Αλεξανδρινού

"Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Γωγώ Αλεξανδρινού, βρίσκεται ένα βήμα πριν αποχαιρετήσει το Σίγμα και να ενταχθεί στο δυναμικό του κρατικού καναλιού", σημείωνε μεταξύ άλλων το σχετικό ρεπορτάζ.

Το δημοσίευμα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως μένουν τυπικές λεπτομέρειες μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και η γνωστή δημοσιογράφος να μετακινηθεί από το Σίγμα στο ΡΙΚ1, χωρίς να αποχαιρετήσει ποτέ το κοινό της από "Μεσημέρι και κάτι". Η συμφωνία με τη δημόσια τηλεόραση αφορά την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το οποίο ετοιμάζεται

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλεξανδρινού θα ενταχθεί ως εξωτερικός συνεργάτης στο ΡΙΚ, χωρίς να δικαιούται τα οποιαδήποτε ωφελήματα των άλλων υπαλλήλων του ιδρύματος. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη είναι η ημερομηνία που θα πει το πρώτο "καλησπέρα" στο κοινό του ΡΙΚ, που φαίνεται πως θα ακουστεί μετά τις προεδρικές εκλογές".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top