ΛΕΜΕΣΟΣ: Ηρωική ενέργεια αστυνομικού - Έπεσε στα παγωμένα νερά για να σώσει 34χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ηρωική ενέργεια αστυνομικού - Έπεσε στα παγωμένα νερά για να σώσει 34χρονη

Από βέβαιο πνιγμό σώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/02) 34χρονη Κύπρια κολυμβήτρια.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης όταν 34χρονη ενώ κολυμπούσε στην περιοχή του "Ατλάντικα", φώναζε βοήθεια.

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν άμεσα τον αξιωματικό υπηρεσίας της ΑΔΕ Λεμεσού και αμέσως κλήθηκε η Λιμενική.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η 34χρονη χειμερινή κολυμβήτρια βρισκόταν κοντά στους κυματοθραύστες και σε κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω υποθερμίας.

Στο σημείο μετέβη και αστυνομικός της Γερμασόγειας όπου μέχρι να φτάσει η Λιμενική, βούτηξε με θάρρος στα παγωμένα νερά και ανέσυρε την 34χρονη γυναίκα.

Η 34χρονη αλλά και ο αστυνομικός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

Ι.Μ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE