Ένδεκα ντέρμπι, πολλές προκλήσεις!

Ένδεκα ντέρμπι, πολλές προκλήσεις!

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ερχόμενη Κυριακή (18/2).

Μονόδρομος το τρίποντο καθώς μετά από αυτό το ματς ακολουθούν ένδεκα ντέρμπι. Αυτό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο αλλά και τα πλέι οφ τα οποία περιλαμβάνουν δέκα παιχνίδια. Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλη πρόκληση για το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι το οποίο θέλει να εκπληρώσει τους στόχους του και στο τέλος της χρονιάς να βγει στην Ευρώπη.

Μπορεί πρώτιστος στόχος να είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η ομάδα να είναι σε καλό δρόμο ως προς την υλοποίηση του στόχου αυτού, όμως πρέπει να δείξει συνέπεια στα επερχόμενα ντέρμπι. Αν θέλει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω (πρωτάθλημα) η ομάδα της Αμμοχώστου πρέπει να πάρει θετικά αποτελέσματα στα πλέι οφ και σε κάθε παιχνίδι να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.