Aποχώρησε από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ, ανέλαβε το Υπουργείο Υγείας!

Aποχώρησε από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ, ανέλαβε το Υπουργείο Υγείας!

Ο επίσημος ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Ιωάννου από το Δ.Σ της εταιρείας καθώς θα αναλάβει το Υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια τον Κωνσταντίνο Ιωάννου για την προσφορά του προς τον ΑΠΟΕΛ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Ιωάννου μετείχε σήμερα για τελευταία φορά στην εβδομαδιαία συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και αποχώρησε αφού πλέον θα αναλάβει το δύσκολο έργο του Υπουργού Υγείας.

Ο ακέραιος χαρακτήρας του, οι γνώσεις του και η διάθεση του να συνεισφέρει στα κοινά είναι τα καλύτερα εχέγγυα για την προσπάθεια που θα καταβάλει.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE