LIFESTYLE

Η Πάολα τραγουδά για τον πατέρα της που 'έφυγε' και η Γιώτα για τον αδελφό της που 'χάθηκε' στην Κύπρο - VIDEO

Η Πάολα τραγουδά για τον πατέρα της που 'έφυγε' και η Γιώτα για τον αδελφό της που 'χάθηκε' στην Κύπρο - VIDEO

H Πάολα κάλεσε τους φίλους της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Ανάμεσά τους και η 90 Μαϊων Γιώτα Γιάννα. Τις δύο γυναίκες ενώνει ο ίδιος πόνος...

Η Πάολα το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου ήταν η επίτιμη καλεσμένη του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Μια εκπομπή που έσπασε τα μηχανάκια της AGB με την Πάολα να καταχειροκροτείται.

Ωστόσο, η παρουσία μιας άλλης γυναίκας στην εκπομπή προκάλεσε τον απόλυτο χαμό στο Twitter.

Ο λόγος για τη Γιώτα Γιάννα, τη ροκ γιαγιά δίπλα στην Πάολα. Κατά κόσμον Γιώτα Γιαννέλου.

Οι δύο γυναίκες τραγούδησαν μαζί επί σκηνής, όπου διαφάνηκε η αλληλοεκτίμησή τους, αλλά και το πάθος τους για το τραγούδι. 

Ένας εκ των καλεσμένων της Πάολας φρόντισε να διασαφηνίσει ότι τις δύο γυναίκες ενώνει ο ίδιος πόνος και η Πάολα τραγουδά για τον πατέρα της που 'έφυγε', ενώ η Γιώτα για τον αδελφό της που 'χάθηκε' στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το mikropragmata.lifo.gr, το 1974 η Γιώτα Γιάννα έχασε τον αδερφό της στην Κύπρο. Ήταν 19 χρονών. Μπήκε στη μάχη και δεν επέστρεψε ποτέ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LAALoRHvk0U

 https://www.youtube.com/watch?v=eFJCVfi_oAo

Σύμφωνα με το newsbeast.gr ο αδελφός της Γιώτας Γιάννα πέθανε στα 19 του στην Κύπρο. Είναι το γεγονός που την ακολουθεί πάντα, και στο οποίο δεν παύει ούτε στιγμή να αναφέρεται.

Η Γιώτα Γιάννα είναι γνωστή στους μυημένους της νυχτερινής ζωής της Αθήνας των δεκαετιών του 60 και του 70. Τότε την συναντούσες να τραγουδάει από τα πολυσύχναστα κέντρα της εποχής στην Εθνική Οδό ως την Πλάκα και την παραλιακή.

Πάντα δεύτερη φωνή, ένα βήμα πίσω από τα πρώτα ονόματα στήριζε με τη φωνή της τις εμφανίσεις τους. Την Μαρινέλλα, την Τζένη Βάνου, άλλα και τον Στράτο Διονυσίου, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Πουλόπουλο.

Τον πρώτο της προσωπικό δίσκο τον κυκλοφόρησε μετά τα 80 της, το 2013, με τίτλο «Τα μάτια της Γιώτας Γιάννα».

Αλλες μεγάλες της αγάπες το ποδήλατο (μετακινείται με αυτό στην Αθήνα και όχι με αυτοκίνητο), τα μαύρα ρούχα που πάντα προτιμά να φορά, αλλά και η φυσαρμόνικα. Φυσαρμόνικα ξεκίνησε να παίζει λόγω του ξάδελφού της, καθώς τον άκουγε να παίζει από το διπλανό τοίχο σε ένα διαμέρισμα των Αμπελοκήπων. Και με τη φυσαρμόνικά της ξεκίνησε δίπλα στην Σοφία Βέμπο.  Εκτίμησαν το ταλέντο της και την πήραν. Με αυτή τη φυσαρμόνικα χαιρέτησε την Αρλέτα στο πρώτο νεκροταφείο, πριν λίγο καιρό. Εβγαλε τη φυσαρμόνικα και άρχισε να παίζει το «Πόσο Λυπάμαι» που πρώτη ερμήνευσε η Βέμπο.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα απολαύσουμε από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top