Δεν το ξηλώνει εντελώς…

Δεν το ξηλώνει εντελώς…

Αναμενόμενο είναι να βάλει μερικά καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Πέτεφ, στον σημερινό αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα. 

Ωστόσο, δεν πρόκειται να ξηλώσει εντελώς τον βασικό κορμό της ομάδας. Μάλιστα δυο παίχτες, που είχαν ξεκουραστεί με τον Άρη οι Τζαίλσον και Καντέ, ενδεχομένως σήμερα να επιστρέψουν στο αρχικό πλάνο. 

Τους Κανού και Φάνο Κατελάρη, πιθανόν να τους… ρίξει από την αρχή ο Βούλγαρος κόουτς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE