ΠΑΦΟΣ: Άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και έκλεψαν… ό,τι βρήκαν

ΠΑΦΟΣ: Άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και έκλεψαν… ό,τι βρήκαν

Υπόθεση κλοπής από όχημα εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης οχήματος κατήγγειλε στις 18:50 ότι ενώ είχε σταθμεύσει το όχημα του στην περιοχή Μουτάλου ξεκλείδωτο, άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτό και απέσπασαν δύο δεντροκοπτικές μηχανές και ένα κομπρεσέρ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή. Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως ο δράστης αναγνωρίστηκε από μάρτυρα.

Η Αστυνομία έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE