Τρομακτικό ατύχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)

Τρομακτικό ατύχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με πρωταγωνίστρια την Αμερικανίδα αθλήτρια του λουτζ, Έμιλι Σουίνσι.

Η Σουίνι ενώ βρισκόταν στην πίστα με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 100 χιλιόμετρα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στον πάγο με το κεφάλι.

Τα μέλη της Αμερικανικής αποστολής πάγωσαν στη θέα του ατυχήματος ενώ η μητέρα της αγωνιούσε για την κατάσταση της κόρης της και με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Ευτυχώς η αθλήτρια σηκώθηκε και σύμφωνα με τον γιατρό γλίτωσε τα κατάγματα αλλά διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE