Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός απορρίπτει τις κατηγορίες για διαφθορά

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός απορρίπτει τις κατηγορίες για διαφθορά

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι η Ισραηλινή Αστυνομία πρότεινε την παραπομπή του με την κατηγορία της διαφθοράς σε δύο υποθέσεις και υποστήριξε την αθωότητα του. «Αυτές οι εισηγήσεις δεν έχουν καμία νομική αξία σε μια δημοκρατική χώρα», τόνισε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, απορρίπτοντας τις κατηγορίες της Αστυνομίας.



«Θα συνεχίσω να ηγούμαι του Ισραήλ με υπευθυνότητα και με πίστη», τόνισε ο κ. Νετανιάχου, χαρακτηρίζοντας αβάσιμες τις κατηγορίες. Η Ισραηλινή Αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι πρότεινε επίσημα την παραπομπή του Ισραηλινού Πρωθυπουργού με την κατηγορία της διαφθοράς, της απάτης και της υπεξαίρεσης σε δύο υποθέσεις.

«Η αστυνομία κατέληξε ότι υπάρχουν ικανοποιητικά στοιχεία ενάντια στον πρωθυπουργό για τη δίωξή του για δωροδοκία, απάτη και υπεξαίρεση», υπογραμμίζει η ανακοίνωση. Η απόφαση για το αν θα ασκηθεί δίωξη στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό εξαρτάται από τον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος μπορεί να χρειαστεί αρκετές εβδομάδες ή μήνες για να αποφασίσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE