Αποκαλυπτικός ο Θεοφίλου: «Γι’ αυτόν έφυγα από τον Απόλλωνα…»

Αποκαλυπτικός ο Θεοφίλου: «Γι’ αυτόν έφυγα από τον Απόλλωνα…»

Ο Κρίστης Θεοφίλου στην συνέντευξη του, στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου, “Όλα Μάλε”, στον Super Sport Fm (104.0), αποκάλυψε για ποιον προπονητή αναγκάστηκε να φύγει από τον Απόλλωνα.

Δείτε τι δήλωσε ο Θεοφίλου:

«Ο λόγος που έφυγα ήταν ο προπονητής, ήταν ο Κρισμάρεβιτς. Πήραμε το Κύπελλο και έφυγα. Εγώ ήθελα να μείνω στην ομάδα και να τελειώσω εκεί την καριέρα μου αλλά δεν με ήθελε ο προπονητής. Παίζαμε τελικό Κυπέλλου στο ΓΣΖ με το ΑΠΟΕΛ και κερδίσαμε 2-1. Εγώ είτε παίζω, είτε δεν παίζω εκδηλώνομαι. Έγινε κάτι και σηκώθηκα και κλώτσησα ένα μπουκάλι. Του έμεινε εμμονή ότι δημιουργώ προβλήματα. Πήγα στην ΑΕΚ και μετά από ένα χρόνο επέστρεψα. Έφυγα γιατί πάλι ο προπονητής, ένας Σκωτσέζος δεν με είχε στα πλάνα του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE