«Είχε την τρέλα του αλλά δεν έλεγχε τον εαυτό του»

«Είχε την τρέλα του αλλά δεν έλεγχε τον εαυτό του»

Ο άσος του Απόλλωνα, της ΑΕΚ, της ΑΕΛ και του Άρη Λεμεσού, ο Κρίστης Θεοφίλου, στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου στον Super Sport Fm (104.0) μίλησε και για ένα ποδοσφαιριστή που έζησε και συγκεκριμένα τον Γκαστόν Σανγκόι.

«Είμαστε και φίλοι με τον Σανγκόι και πρόσφατα συναντηθήκαμε πριν φύγει από τη Νέα Σαλαμίνα. Μόλις ήρθε στην Κύπρο άλλαξε το επίπεδο του Απόλλωνα. Φοβερός παίκτης, με τσαμπουκά, καλό σουτ και πολλά άλλα. Όταν επέστρεψε ήταν άλλος Σανγκόι, δεν ξέρω τι συνέβηκε. Είχε την τρέλα του αλλά δεν έλεγχε τον εαυτό του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE