Τσαβούσογλου: "Η Ε/κ πλευρά δεν πλησίασε σε λύση του Κυπριακού"

Τσαβούσογλου: "Η Ε/κ πλευρά δεν πλησίασε σε λύση του Κυπριακού"

Η Τουρκία θα προστατεύσει τα δικαιώματα των Τ/κ και της Τουρκίας εάν η Ε/κ πλευρά δεν θέλει να μοιραστεί τα αποθέματα φυσικού αερίου με τους Τ/Κ, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σε δηλώσεις του από το Κουβέιτ, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η Ε/κ πλευρά μέχρι σήμερα δεν πλησίασε σε λύση του Κυπριακού, προσθέτοντας ότι “και ο Τ/κ λαός έχει δικαιώματα στα αποθέματα φυσικού αερίου γύρω από την Κύπρο”. “Εάν και αυτό δεν θέλετε να το μοιραστείτε τότε θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα των Τ/Κ, της ‘τδβκ’ και της Τουρκίας”, ανέφερε.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι θέλουν να συνεχίσουν τη φιλία και τις σχέσεις καλές γειτονίας με την Ελλάδα και γι αυτό χρειάζεται οι κινήσεις να γίνονται με κοινή αντίληψη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οδηγός παρέσυρε πεζή στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οδηγός παρέσυρε πεζή στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Oδηγός παρέσυρε με το όχημά του πεζή στην περιοχή της Αγλαντζιάς στη Λευκωσία το πρωί της Τρίτης (18/11).

BEST OF TOTHEMAONLINE