ΛΟΝΔΙΝΟ: Απομάκρυναν τη βόμβα που βρέθηκε στον Τάμεση - VIDEO

ΛΟΝΔΙΝΟ: Απομάκρυναν τη βόμβα που βρέθηκε στον Τάμεση - VIDEO

Το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου άνοιξε και πάλι σήμερα και λειτουργεί κανονικά, ανακοίνωσε η διεύθυνσή του, έπειτα από την ασφαλή απομάκρυνση μιας βόμβας από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία είχε βρεθεί στον Τάμεση.

Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο ματαιώθηκαν χθες Δευτέρα μετά τον εντοπισμό της βόμβας μισού τόνου στη γειτονική αποβάθρα George V του ανατολικού Λονδίνου και μια ζώνη αποκλεισμού 200 μέτρων τοποθετήθηκε στην περιοχή.

«Η βόμβα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο βρέθηκε στην Αποβάθρα King George V και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το Βασιλικό Ναυτικό και την Μητροπολιτική Αστυνομία», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ρόμπερτ Σινκλέρ, ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου Σίτι του Λονδίνου.

«Ως αποτέλεσμα, η ζώνη αποκλεισμού ήρθη τώρα και το αεροδρόμιο από σήμερα θα λειτουργεί κανονικά».

https://www.youtube.com/watch?v=LlpknYIHH6Y

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE