ΛΟΝΔΙΝΟ: Απομάκρυναν τη βόμβα που βρέθηκε στον Τάμεση - VIDEO

ΛΟΝΔΙΝΟ: Απομάκρυναν τη βόμβα που βρέθηκε στον Τάμεση - VIDEO

Το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου άνοιξε και πάλι σήμερα και λειτουργεί κανονικά, ανακοίνωσε η διεύθυνσή του, έπειτα από την ασφαλή απομάκρυνση μιας βόμβας από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, η οποία είχε βρεθεί στον Τάμεση.

Όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο ματαιώθηκαν χθες Δευτέρα μετά τον εντοπισμό της βόμβας μισού τόνου στη γειτονική αποβάθρα George V του ανατολικού Λονδίνου και μια ζώνη αποκλεισμού 200 μέτρων τοποθετήθηκε στην περιοχή.

«Η βόμβα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο βρέθηκε στην Αποβάθρα King George V και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το Βασιλικό Ναυτικό και την Μητροπολιτική Αστυνομία», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ρόμπερτ Σινκλέρ, ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου Σίτι του Λονδίνου.

«Ως αποτέλεσμα, η ζώνη αποκλεισμού ήρθη τώρα και το αεροδρόμιο από σήμερα θα λειτουργεί κανονικά».

https://www.youtube.com/watch?v=LlpknYIHH6Y

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE