Συγκλονίζει η δημοσίευση της REACTION – ‘Βιάζεσαι κι εσύ; ’ – VIDEO

Συγκλονίζει η δημοσίευση της REACTION – ‘Βιάζεσαι κι εσύ; ’ – VIDEO

Μερικά δευτερόλεπτα υπερβολικής ταχύτητας είναι αρκετά για να προκαλέσουν  τεράστια ζημιά, αναφέρεται στην δημοσίευση της REACTION.

Η μη κερδοσκοπική ομάδα REACTION Cyprus, που στοχεύει στην ανάπτυξη, την ευημερία και την ασφάλεια της κοινωνίας, δημοσίευσε το πρωί της Τρίτης 13/2, ένα συγκλονιστικό βίντεο που αφορά την υπερβολική ταχύτητα των οδηγών.

Η αλόγιστη οδήγηση τις πλείστες φορές καταλήγει σε τραγωδία, όπως συμβαίνει και στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα της REACTION.

Το βίντεο, αξίζει να το παρακολουθήσουμε όλοι και να συλλογιστούμε τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η ταχύτητα που αναπτύσσουμε στους δρόμους.

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE