Τραγωδία με 2χρονο αγοράκι που έπεσε από πολυκατοικία

Τραγωδία με 2χρονο αγοράκι που έπεσε από πολυκατοικία

Βγήκε από το παράθυρο και έκανε τη μεγάλη βουτιά στο κενό από πολυκατοικία στην Κωνσταντινούπολη!

Ο λόγος για ένα αγοράκι δύο ετών, το οποίο ήθελε μάλλον να εξερευνήσει τον χώρο έξω από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας.

Χωρίς αίσθηση του φόβου, βγήκε από το παράθυρο του δεύτερο ορόφου και κρεμάστηκε!

Ευτυχώς οι γείτονες το αντιλήφθηκαν εγκαίρως και παρόλη την τρομάρα τους, έσπευσαν κάτω από το παράθυρο που κρεμόταν το παιδί, με ένα μεγάλο σεντόνι.

Λεπτό προς λεπτό την πτώση του παιδιού και τη διάσωση του κατέγραψε κάμερα από το απέναντι διαμέρισμα.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE