Η Καραντώνη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας! Επαγγελματικό ταξίδι με τον σύζυγο και την κόρη της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Καραντώνη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας! Επαγγελματικό ταξίδι με τον σύζυγο και την κόρη της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Καραντώνη ταξιδεύει για επαγγελματικό σκοπό, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να έχει μαζί της τον σύζυγό της, αλλά και την κορούλα της. 

Η Άντρη Καραντώνη και όλοι της οι συνεργάτες της ''Παραδοσιακής Βραδιάς" θα εμφανιστούν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ. 

Την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για το ταξίδι της στην Αθήνα. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί μαζί της στην καφετέρια του αεροδρομίου κάθονται οι συνεργάτες της, αλλά και ο σύζυγός της, Νεοκλής Σκουρουμούνης και η κόρη της Αργυρώ.  

Σχετικό άρθρο: Η Καραντώνη και 'σύσσωμη' η΄ομάδα της 'Παραδοσιακής Βραδιάς' σε άλλο κανάλι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE