Σπουδαίο διπλό για την Εστορίλ του Χάμπου Κυριάκου

Σπουδαίο διπλό για την Εστορίλ του Χάμπου Κυριάκου

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μορεϊρένσε με 1-2 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, πέτυχε το βράδυ της Δευτέρας (12/02) η Εστορίλ του Χάμπου Κυριάκου, κάνοντας βαθμολογικό άλμα, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή της στην Πριμέιρα Λίγκα.

Ο Κύπριος διεθνής μεσοαμυντικός, ο οποίος θυμίζουμε ότι αγωνίζεται ως δανεικός από τον Απόλλωνα, ήταν στο αρχικό σχήμα, αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας και αντικαταστάθηκε στο 57΄, δίνοντας τη θέση του στον Φονσέκα, ενώ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 53΄.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τόζε στο 9΄, όμως η Εστορίλ έφερε τούμπα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με τέρματα των Αλάνο στο 72΄ και Εντουάρντο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι στο 81΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 54΄, η Μορεϊρένσε έφτασε μία ανάσα από το 2-0, αφού ο Νέτο αστόχησε από την άσπρη βούλα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE