Πρωταγωνίστρια του 50-50 έφτιαξε ροκ συγκρότημα! Η πρώτη τους εμφάνιση

Πρωταγωνίστρια του 50-50 έφτιαξε ροκ συγκρότημα! Η πρώτη τους εμφάνιση

Μπορεί το ευρύ τηλεοπτικό κοινό να την αγάπησε από τον ρόλο της στο Πενήντα-Πενήντα, ωστόσο, μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς έκανε «στροφή» στην καριέρα της φτιάχοντας ροκ συγκρότημα.

Ο λόγος για την Μαρία Ανδρούτσου, που ενσάρκωσε την Ξανθίππη στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega, η οποία, μαζί με τους Τάσο Σωτηράκη, Τόνι Μιχαλακόπουλο, Γιώργο Μάνο και Παντελή Μπακογεώργο δημιούργησαν το γκρουπ Μarian Rock Band.

Μάλιστα, το συγκρότημα έκανε ήδη την πρώτη του live εμφάνιση, στο Hoxton, στο Γκάζι όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν η αδερφή της Μαρίας, Θωμαΐς Ανδρούτσου και η καλή τους φίλη Σοφία Παυλίδου.

Δείτε φωτογραφίες

 

Από peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE