Πρωταγωνίστρια του 50-50 έφτιαξε ροκ συγκρότημα! Η πρώτη τους εμφάνιση

Πρωταγωνίστρια του 50-50 έφτιαξε ροκ συγκρότημα! Η πρώτη τους εμφάνιση

Μπορεί το ευρύ τηλεοπτικό κοινό να την αγάπησε από τον ρόλο της στο Πενήντα-Πενήντα, ωστόσο, μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς έκανε «στροφή» στην καριέρα της φτιάχοντας ροκ συγκρότημα.

Ο λόγος για την Μαρία Ανδρούτσου, που ενσάρκωσε την Ξανθίππη στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega, η οποία, μαζί με τους Τάσο Σωτηράκη, Τόνι Μιχαλακόπουλο, Γιώργο Μάνο και Παντελή Μπακογεώργο δημιούργησαν το γκρουπ Μarian Rock Band.

Μάλιστα, το συγκρότημα έκανε ήδη την πρώτη του live εμφάνιση, στο Hoxton, στο Γκάζι όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν η αδερφή της Μαρίας, Θωμαΐς Ανδρούτσου και η καλή τους φίλη Σοφία Παυλίδου.

Δείτε φωτογραφίες

 

Από peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE