Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
"Αναγνωρίζουμε το κυρίαρχο δικαίωμα της Δημοκρατίας της Κύπρου στην ΑΟΖ της, και στην αξιοποίηση των φυσικών πόρων της. Προτρέπουμε όλες τις πλευρές να αποφεύγουν οποιεσδήποτε ενέργειες διακινδυνεύουν να κλιμακώσουν τις εντάσεις στην περιοχή ή θα μπορούσαν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις προοπτικές για μια λύση", ανέφερε.
"Αντίθετα, θα έπρεπε να αναζητάμε τρόπους με τους οποίους η ανάπτυξη των υδρογονανθράκων μπορεί να στηρίξει την αναζήτηση λύσης, προς όφελος όλων των Κυπρίων", απάντησε ο εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών στην ερώτηση του ΚΥΠΕ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




