ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΣ: Διασωληνωμένος ο μοτοσικλετιστής

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΣ: Διασωληνωμένος ο μοτοσικλετιστής

Σοβαρά τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής σε τροχαίο που έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (12/2), με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 06:30, πρόσωπο που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην Πάφο, έχασε τον έλεγχο της και κτύπησε σε προσθήκη καταστήματος και ακολούθως σε παροχή ύδρευσης και ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Από το τροχαίο, ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE