Επίσκεψη από αντιπροσωπεία της ΑΕΚ στο Δημοτικό Σχολείο Αλαμινού

Επίσκεψη από αντιπροσωπεία της ΑΕΚ στο Δημοτικό Σχολείο Αλαμινού

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, ενημερώνει για την επίσκεψη των Κυριάκου Δημητρίου και Έκτορ Χέφελ, στο Δημοτικό Σχολείο Αλαμινού.

Αναλυτικά:

“Σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, αποτελούμενη από τον ποδοσφαιριστή Hector Hevel και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα (12/02) το μεσημέρι το Δημοτικό Σχολείο Αλαμινού στην επαρχία Λάρνακας.

Η αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος συνομίλησε με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το fair play, την βία στα γήπεδα και τον ρατσισμό.

Μετά την σχετική παρουσίαση και την εποικοδομητική συζήτηση, ακολούθησαν τα αυτόγραφα”.

Δείτε φωτογραφίες:

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE