Ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε αναστολή δίωξης κατά 25χρονου

Ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε αναστολή δίωξης κατά 25χρονου

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, προσήχθη σήμερα 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε την 26η Νοεμβρίου 2017, επί της οδού Αποστόλου Παύλου, στην Πάφο.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, αναστάλθηκε η ποινική δίωξη του 25χρονου με απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα μετά από αξιολόγηση της μαρτυρίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE