Ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε αναστολή δίωξης κατά 25χρονου

Ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε αναστολή δίωξης κατά 25χρονου

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, προσήχθη σήμερα 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε την 26η Νοεμβρίου 2017, επί της οδού Αποστόλου Παύλου, στην Πάφο.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, αναστάλθηκε η ποινική δίωξη του 25χρονου με απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα μετά από αξιολόγηση της μαρτυρίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.