Ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε αναστολή δίωξης κατά 25χρονου

Ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε αναστολή δίωξης κατά 25χρονου

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, προσήχθη σήμερα 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε την 26η Νοεμβρίου 2017, επί της οδού Αποστόλου Παύλου, στην Πάφο.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, αναστάλθηκε η ποινική δίωξη του 25χρονου με απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα μετά από αξιολόγηση της μαρτυρίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέο νομοσχέδιο για την προστασία των παιδιών υπό φροντίδα - Εκσυγχρονίζονται τα επιδόματα των ανάδοχων οικογενειών

ΠτΔ: Νέο νομοσχέδιο για την προστασία των παιδιών υπό φροντίδα - Εκσυγχρονίζονται τα επιδόματα των ανάδοχων οικογενειών

Την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας προς τις ανάδοχες οικογένειες, καθώς και τη δέσμευση της Κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση και εκσυγχρονισμό του θεσμού της αναδοχής, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση προς τιμήν των ανάδοχων οικογενειών, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2026, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE