ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Την ίδια μέρα με τον Νικόλα κηδεύεται και ο Μαρίνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Την ίδια μέρα με τον Νικόλα κηδεύεται και ο Μαρίνος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κηδείες των δύο άτυχων νέων προγραμματίστηκαν για την Τρίτη 13/2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρηνεί η Λεμεσός για τα δύο παλικάρια- Γιατί Μαρίνο, γιατί Νικόλα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη μας ενημέρωση, το ίστατο χαίρε στον 24χρονο Νικόλα Περίκο, φίλοι και συγγενείς θα το πουν την Τρίτη 13/2 και η ώρα 13:00 μ.μ. από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πολεμίδια.

Η κηδεία του δεύτερου θύματος του θανατηφόρου τροχαίου, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του άτυχου Μαρίνου, θα τελεσθεί την ίδια μέρα με τον Νικόλα (Τρίτη 13/2), από την εκκλησία Πέτρου και Παύλου στην Λεμεσό, η ώρα 14:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Διπλό θανατηφόρο τροχαίο- Δυο νέα παλικάρια έχασαν τόσο πρόωρα τη ζωή τους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE