O Κύπριος επώνυμος έκανε γενέθλια στην αγαπημένη του με σούβλες και μασκαρέματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O Κύπριος επώνυμος έκανε γενέθλια στην αγαπημένη του με σούβλες και μασκαρέματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αξέχαστα φρόντισε να μείνουν στην αγαπημένη του τα 28α της γενέθλια, τα οποία γιόρτασαν μασκαρεμένοι, με σούβλες...

Η Αναστασία Δράκα την Κυριακή, 11 Φεβρουασρίου έκλεισε τα 28 της χρόνια και τα γιόρτασε σε ένα πάρτι με βασιλιάδες, ιππότες, Ινδιάνους, χίππιδες, αλλά και κυπριακές σούβλες.

Ο Μάριος Κούμας επέλεξε στα Καρναβάλια να ντυθεί ιππότης και όπως προστάζει η παράδοση γονάτισε στα πόδια της εορτάζουσας αγαπημένης του, δηλώνοντας υποταγή και πίστη, κι αυτή σαν βασίλισσα τον είδε αφ υψηλου. 

Ο Κύπριος τραγουδιστής εκτός από σούβλες, της ετοίμασε και μια υπέροχη τούρτα και η Αναστασία έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στα social media:"Γενέθλια μακριά από την οικογένεια μου αλλά με υπεροχους ανθρώπους που έκαναν τα πάντα για να είναι όμορφη αυτή η μέρα για μένα!!! Σας ευχαριστώ!!''.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE