ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: «Μίλησε» η νεκροτομή του κρατούμενου Εμμανουήλ Αντωνίου

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: «Μίλησε» η νεκροτομή του κρατούμενου Εμμανουήλ Αντωνίου

Απεβίωσε τρώγοντας ο 42χρονος Εμμανουήλ Αντωνίου, ο οποίος γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/02) εντοπίστηκε αναίσθητος στο κελί του.

Φως στα αίτια θανάτου έριξε η νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους επί της σορού του 42χρονου κρατούμενου των Κεντρικών Φυλάκων.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του άτυχου Αντωνίου επήλθε λόγω ασφυξίας συνεπεία απόφραξης των αεροφόρων οδών από τροφή.

Θυμίζουμε πως ο κρατούμενος, ενώ βρισκόταν στο κελί του και έτρωγε ξηρά τροφή, άρχισε να βήχει και αμέσως ξύπνησε ο συγκάτοικος του, ο οποίος προσπάθησε να τον βοηθήσει προς αποφυγή του πνιγμού.

Την ίδια ώρα στο κελί προσέτρεξαν άμεσα δεσμοφύλακες και νοσηλευτές οι οποίοι προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 42χρονο που έχασε τις αισθήσεις του, παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες και χρησιμοποιώντας απιδινωτή.

Ο 42χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

I.Μ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE