Την 'έδωσε' on air ο Χατζηγιάννης την Μακρυπούλια - VIDEO

Την  'έδωσε' on air ο Χατζηγιάννης την Μακρυπούλια - VIDEO

Όπως είναι γνωστό η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Sunday Live». Καλεσμένος στο χθεσινοβραδινό σόου (11/02) ήταν ο αγαπημένος της Ζέτας, Μιχάλης Χατζηγιάννη.

Οι δυο τους μπορεί να είναι ζευγάρι εδώ και περίπου οκτώ χρόνια, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής έκαναν στο «Sunday Live» την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Διαβάστε όλο το δημοσίευμα στο LifenewsCy.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE