Την 'έδωσε' on air ο Χατζηγιάννης την Μακρυπούλια - VIDEO

Την  'έδωσε' on air ο Χατζηγιάννης την Μακρυπούλια - VIDEO

Όπως είναι γνωστό η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Sunday Live». Καλεσμένος στο χθεσινοβραδινό σόου (11/02) ήταν ο αγαπημένος της Ζέτας, Μιχάλης Χατζηγιάννη.

Οι δυο τους μπορεί να είναι ζευγάρι εδώ και περίπου οκτώ χρόνια, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής έκαναν στο «Sunday Live» την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Διαβάστε όλο το δημοσίευμα στο LifenewsCy.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.