Την 'έδωσε' on air ο Χατζηγιάννης την Μακρυπούλια - VIDEO

Την  'έδωσε' on air ο Χατζηγιάννης την Μακρυπούλια - VIDEO

Όπως είναι γνωστό η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Sunday Live». Καλεσμένος στο χθεσινοβραδινό σόου (11/02) ήταν ο αγαπημένος της Ζέτας, Μιχάλης Χατζηγιάννη.

Οι δυο τους μπορεί να είναι ζευγάρι εδώ και περίπου οκτώ χρόνια, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής έκαναν στο «Sunday Live» την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Διαβάστε όλο το δημοσίευμα στο LifenewsCy.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE