ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά στην παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά στην παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση

Μπορεί η Λεμεσός να έχει την τιμητική της ως η πόλη του Καρναβαλιού, όμως, στην παιδική παρέλαση συμβαίνουν και απρόοπτα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στην παιδική παρέλαση της Κυριακής 11/02, παιδάκια χάθηκαν λόγω της πολυκοσμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 8 ετών, τα οποία λόγω της πολυκοσμίας, ξέφυγαν από την προσοχή των γονιών τους με αποτέλεσμα να χαθούν για λίγο.

Ευτυχώς, χάρη στην άμεση ανταπόκριση των μελών της δύναμης, όλα κύλισαν ομαλά και τα παιδάκια βρέθηκαν και πάλι στην αγκαλιά των γονιών τους.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE