Τα κατάφερε η Θέκλα – Έκλεισε στην Μενεγάκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα κατάφερε η Θέκλα – Έκλεισε στην Μενεγάκη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κι όμως! Η Θέκλα Πετρίδου τα κατάφερε.

Την αγαπημένη ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου θα μπορούμε πλέον να την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha, και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελένης Μένεγακη.

Η Θέκλα Πετρίδου μετά τη θεϊκή ατάκα της στην Ελένη «θα έρχομαι κόρη, κόρη άκουμε να σου πω, κάθε Παρασκευή άμα θέλεις θα έρχομαι, κάθε Παρασκευή, άμα θέλεις δηλαδή», κατάφερε να κερδίσει μια θέση στους συνεργάτες της.

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.