Το πρώτο ματς με το λογότυπο της Θύρας 9, πήραν την νίκη!

Το πρώτο ματς με το λογότυπο της Θύρας 9, πήραν την νίκη!

Η Ομόνοια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ενημερώνει για την νίκη της μπασκετικής ομάδας ενώ και για το λογότυπο της Θύρας 9 που για πρώτη φορά οι καλαθοσφαιριστές φόρεσαν την φανέλα με το λογότυπο αυτό.

Η ενημέρωση:

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με 71-74 απέναντι στον Αχιλλέα Αγρού, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι καλαθοσφαιριστές του Κυριάκου Αδάμου πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερές τους φετινές εμφανίσεις και έφτασαν στο σημαντικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, που τους επέτρεψε να μειώσουν τη διαφορά στον ένα βαθμό από την ομάδα του Αγρού.

Η ομάδα μας έφτασε του 20 βαθμούς, μετρώντας οκτώ νίκες και τέσσερεις ήττες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημερινό, ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας φόρεσε την φανέλα με το λογότυπο της Θύρας 9.

Επόμενος αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ, την Κυριακή 25/2, εντός έδρας απέναντι στην ΕΝΑΔ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.