ΠΑΦΟΣ: Εκτός κινδύνου ο 69χρονος που τραυματίστηκε στο κυνήγι – Εκπυρσοκρότησε το όπλο του

ΠΑΦΟΣ: Εκτός κινδύνου ο 69χρονος που τραυματίστηκε στο κυνήγι – Εκπυρσοκρότησε το όπλο του

Τραυματισμός 69χρονου κυνηγού σημειώθηκε σήμερα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το κυνηγετικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 08:50 όταν κυνηγός από την Πάφο ηλικίας 69 ετών είχε μεταβεί στην περιοχή Χα - Ποτάμι για να κυνηγήσει.

Σε κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε το όπλο του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Ο 69χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι αυτός έφερε τραύμα στο πόδι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE