Καλό σερβίρει, Ντουρίς σκοράρει!

Καλό σερβίρει, Ντουρίς σκοράρει!

Η Ανόρθωση βρίσκεται με 0-2 μπροστά στο σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό μετά την συμπλήρωση των πρώτην 45′.

Από την αρχή του παιχνιδιού η Κυρία έψαχνε το γκολ, πίεσει τον αντίπαλο στο δικό του μισό όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το ημίωρο. Είχε την κατοχή της μπάλας όμως ήταν φλύαρη και χωρίς φαντασία.

Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να κάνει την ζημιά όμως χωρίς αντίκρισμα. Στο 37′ η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ καθώς μετά από σέντρα του Καλό ο Ντουρίς με κεφαλιά σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ανόρθωσης.

Μετά το 0-1, η Ανόρθωση προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ κάτι που κατάφερε στο 41ο λεπτό και πάλι με τον Ντουρίς, ο οποίος μετά από πάσα του Καλό (δεύτερη ασσίστ) ψηλοκρέμμασε τον Χίντι και έγραψε το 0-2, σκορ ημιχρόνου στο Μακάρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE